7 Mayıs 2013 Salı

Tavsiye Ediyorum -2-



Bir başka tavsiye ediyorum yazısıyla daha sizlerleyim :) İki kişi olsak da nerdeyse her gün çamaşır makinası çalışıyor bizim evde. İkimiz de çalışıyoruz, günlük giydiğimiz kıyafetler, havlular, çoraplar derken kirliler dağ oluyor göz açıp kapayıncaya kadar. Ben de haliyle çamaşır işine mesai harcarken en iyi ürünleri de deneye deneye bulmuş oldum. En iyi derken neye göre derseniz her bir ürün için tek tek anlatacağım. Önce bir toplu fotoğraf verelim:


Eveeet işte bunlar benim çamaşır arkadaşlarım, deterjan olarak görmüş olduğunuz iki ürünü kullanıyorum. Tablet olanı renkli ve beyazlar için kullanıyorum, hem kullanımı kolay hem temizliği oldukça iyi. 30 derecelik kısa programda bile etkili temizlik sağlıyor. Sıvı deterjan ise koyu renkliler için ideal, özellikle pantolonlarımın nerdeyse tamamının siyah olduğunu söylersem neden kullanmak zorunda olduğumu anlarsınız herhalde :)

Çamaşır makinasını temizleyici ve kireç önleyici etkisi olan ürünü yeni yeni kullanmaya başladım, çünkü sürekli makina çalışıyor haliyle içi kirleniyor ve kireç birikmeye başlıyor. Bilmiyorum etkili midir ama ben makinamın ömrünü belki bir nebze uzatır diyerek kullanıyorum.

Leke çıkarıcı sürekli kullandığım bir ürün değil, masa örtüsü vs gibi yağlı lekeli çamaşırlar olduğunda kullanıyorum oldukça memnunum, renklilerde de sorun yaratmıyor.

Yumuşatıcım... Ondan asla vazgeçmem gibi geliyor, yumuşaklığı harika. Havlular, nevresimler yumuşacık çıkıyor makinadan, kokusu da keskin öyle parfümlü bir koku değil. Temizlik kokusu sanki...

İşte benim kullandıklarım ve size de tavsiye edeceğim ürünler bunlar. Sizlerin tavsiyelerini ve kullandığınız ürünlerle ilgili yorumlarınızı da bekliyorum :)

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Pervol siyah sihiri bende kullanıyorum vede gerçekten güzel bir ürün takipteyim bloğumada beklerim:) http://crazyhatos.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle siyahlarda solmayı önlüyor, ben de vazgeçemem artık ondan :)

      Sil
  2. canım benım en sevdigim yumos ya ama kırmızı olan muge çiçeği & sıklamen...
    tabı henuz bekar oldugum için işin koku kısmıyla ılgileniyorumm ^_^
    opuyorum,sevgiler canım.. :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba yeni izleyicinizim:) aynı dert bende de var iki kişiyken bu kadar kirli çamaşır ürüyorsa çocuklu bir evi düşünemiyorum. ben pervolü hiç kullanmadım,ariel toz deterjan kullanıyorum memnunm ama sıvılarıda merak etmiyor değilim.en kısa sürede denicem:D sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin tuğba :)

      ariel toz deterjan ben de kullandım, bu kapsüller de en az toz deterjan kadar iyi temizliyor ve daha pratik kullanımı tavsiye ederim :)

      sevgiler...

      Sil