7 Şubat 2013 Perşembe

Misafir Sofrası

Oldum olası misafir ağırlamayı sevmişimdir, şimdi bir de evlenip kendi evimde kendi eşyalarımla ağırlamaya başlayınca arkadaşlarımı daha da keyif veriyor misafire yapılan hazırlıklar.

Bugün eşimin iş yerinden arkadaşları geldi yemeğe ben de onlar için güzel bir sofra hazırladım; yedik, güldük, konuştuk velhasılı güzel bir akşamdı.

Yediklerimizin yarın fotoğraflı tarifini vereceğim, bu akşam masanın dekorasyonunun fotoğraflarını eklemek istiyorum. Hem yemek takımı yazımdan sonra daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum.





Öncelikle güzel bir masa örtüsü şart. Fotoğraftaki masa örtüsü ve runner takımı Madame Coco'dan almıştım güzel bir indirim vardı tam şimdi fiyatını hatırlamıyorum ama oldukça uygundu. Ferforje ekmeklik ve peçetelikler English home , yemek takımı Kütahya porselen , çatal bıçak takımı Karaca , bardaklar Gürallar artcraft , mumlar İkea kağıt peçeteler ise Bim'den :)

Peçetelikleri ise bir bloggerdan almıştım ama blogun adını hatırlamıyorum :/

2 yorum:

  1. Canım çok güzeller, her zaman ki gibi yine çook beğendim çok sevdim.
    Lalezar değil mi oooo? :))

    lajoie :) http://pelininhayalleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yemek takımını diyorsan açelya canımcım :)) teşekkür ederim senin evinin fotoğraflarını da görürüz inşallah bir an önce hayırlısıyla :)

      Sil